Behandlingar

Boka tid eller ring oss om du har frågor

Boka tid online

Klickar du in på vår onlineboking kan du se vilka behandlingar vi erbjuder samt våra priser. Priset är baserat på din hårtyp, längd, tjocklek och önskemål. Genom att få ett uppskattat pris och tid klickar du här nedan på ”onlinebokning” och följ stegen. Tycker du det är svårt så är du välkommen att ringa in till oss eller komma in och besöka vår salong. 

Boknings villkor 
Du som kund har ansvar över att håret är rent från torrschampo, utväxtspray etc då det kan påverka håret vid en färgbehandling.
 
Du som kund har ansvar att informera din frisör om ev allergier, överkänslighet. Eller om du har egen brunn ev hårt vatten, samt om du har använt blondspray eller om du mixtrat med en cocktail hemma då allt detta kan påverka håret och dess kvalité eller förändra hårets slutresultat.

Avbokning ska ske senast 24h innan ditt bokade besök. Uteblivet besök eller sen avbokning debiterar vi 50% av behandlingspriset. 

Boka tid online

FEST, BAL ELLER BRUD + MAKE-UP?

Ska du på fest, gå på bal eller gifta dig, varmt välkommen in så hjälper vi dig! 

Kontakta oss

GALLERI

Följ oss gärna på sociala medier om du är nyfiken av att se vad som händer hos oss när du inte själv är på plats. Där kan du ta del av inspiration, nyheter och eventuella erbjudanden.